Inspiration till sommarbrölloppet

Här är sommarens vackraste klänningar

Detta är året för påkostade klänningar i utsökta material – men också året för enkelhet och vackra detaljer. 

Det roliga med ett sommarbröllop är att både nedtonat och överdådigt är helt rätt. Du kan välja en nedtonad look med få och väl valda tillbehör, till exempel ett midjeband eller en ensam hårkam och en vacker slöja. Men du kan också bära en helt överdådig klänning med massor av glitter, grandiosa smycken och tiara.

Vad är då extra hett i år?

Jo, för det första ligger fokus på den klassiska höga midjan och kjolar i luftig, mjuk tyll – i massor av lager. Det är också året då detaljerna och accessoarerna gör helheten.

Vi kommer att få se underbara och detaljerade broderier, spetsmönster och transparenta spetsärmar, gärna i blommiga mönster. Och accessoarer som rätt skor, väskor, midjeband, slöjor och smycken hjälper till att skapa – individuellt eller tillsammans – ett perfekt helhetsintryck.

En ultrafeminin bröllopsklänning

Svävande lätt bröllopsklänning  med en underbar kjol i mjuk georgette och semitransparent spetsöverdel med bedårande lockärmar.

"V-ringningen är en MUST HAVE och halvtransparenta toppar i vacker spets framhäver den vintage stilen"

Elegant V-Ringning och romantisk spets

Det djupa V-snittet betonar bysten och klänningens mittparti markerar midjan på ett utsökt sätt. All spets, och nederdelens många lager av tyll och semidold spets, framhävs diskret tack vare klänningens foder i vintage-färgad satin.

Klänningar för de små brudnäbbar

Brudnäbbarna ska symbolisera livets väg och det är också därför de går först in i kyrkan. Om det är barn som står er nära kan brudnäbbar tillföra en extra dimension till bröllopet för både er och dem – en upplevelse som kan göra det ännu roligare att titta på bröllopsbilderna i framtiden.

Få en gratis bröllopsexpert

Hos Lilly kan du boka din egen tid med proffsen. Så får du personlig experthjälp till din stora dag

Tänk dig att kunna boka tid med riktiga bröllopsproffs – och i lugn och ro få prova dig igenom Stockholms största utbud av bröllopsklänningar och accessoarer. I LILLYs butik i centrala Stockholm kan du göra just det.

Ett bröllop är ett stort projekt, och alternativen är nästan oändliga. De flesta har ju dessutom, av förklarliga skäl, ganska begränsad erfarenhet av att gifta sig. För att underlätta för alla blivande brudar har LILLY gjort det möjligt att boka rådgivning i sin butik på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

keyboard_arrow_up