Bröllopstrender

Vi tar en titt på de nya designerna inför den kommande säsongen.

Bröllopsmodet bjuder på brudklänningar med drömmig tyll, snygg satin och romantisk spets, puffärm, cut-outs och voluminösa kjolar - plus den lilla korta. Här är de starkaste brudtrenderna från Lilly. 

 

Transparenta material och detaljer

Den vågade looken har nått nya höjder med transparenta tyger och elegant placerade detaljer i form av broderier, spetsar och pärlor.

Långa ärmar och puffärmar

Långa semi-transparenta ärmar i luftig georgette eller detaljerad spets ger en ultraelegant look och fremhäver ytterligare broderade detaljer.

Figursydda klänningar i feminina silhuetter

Accentuera dina kurvor i en romantisk siluettklänning som kramar om figuren och på så sätt framhäver varje feminin detalj.

Ballgown bröllopsklänningar

Utsökta prinsessbröllopsklänningar med volym i kjolen och rikt broderade detaljer i 3D-blommor gör comeback efter år av nedtonade fester.

Ultra Clean Chic

Som kontrast pryder PURE WHITE-kollektionen sig med bröllopsklänningar i helt rena linjer av vacker satin eller crepe-georgette i mjuk stretch. De skandinaviska anorna blir tydliga genom de diskreta detaljerna, som dolda fickor och trenden less-is-more framhävs i de sofistikerade urringningarna och extravaganta materialen.

SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
Alla priser är inkl. MOMS
keyboard_arrow_up