keyboard_arrow_down

Bröllopklänningar med ärmar

Tre trender att ha koll på när du letar efter en brudklänning med ärmar.

 

Brudklänningar med ärmar

Letar du också efter en bröllopsklänning med ärmar? 
Här är trenderna du inte får missa!

Brudklänningar med ärmar är tidlösa klassiker, som spelar huvudrollen i många bröllopsfantasier. Deras status har bara blivit starkare, sedan vi såg Kate Middleton gifta sig med drömprinsen, iklädd en bröllopsklänning med hellånga spetsärmar, Paris Hilton i sin fantastiska klänning med hög hals och spetsärmar, och nu senast Hailey Biebers klänning med sjöjungfrusnitt och långa off shoulder-ärmar i spets.

Trend 1: Bröllopsklänningar med off shoulder-ärmar

 

Korta off shoulder-ärmar i tyll

Nu har du chansen att kanalisera din inre älvprinsessa. De här skira tyllärmarna kan stylas till en storslagen rosett baktill – eller helt enkelt falla ner som ett vackert släp.

Lilly Brudklänning med korta off shoulder-ärmar i tyll

Långa off shoulder-ärmar

Visst ser det romantiskt ut när den "osynliga" tyllen sveper sig över den vackra urringningen? De hellånga spetsärmarna avslutas med en rundad fåll för att på bästa sätt matcha båtringningen över hals och axlar.

Lilly bröllopsklänning med långa off shoulder-ärmar

TIPS: DIY (Do It Yourself)-ärmar

Drömmer du om ärmar men har blivit kär i en ärmlös brudklänning?

Oroa dig inte! Vår kreativa designer Eva-Dorthe har skapat en hel kollektion DIY-ärmar som enkelt kan sys på (nästan) alla bröllopsklänningar.

Så får du ärmar på din ärmlösa brudklänning

Trend 2: Bröllopsklänningar med långa ärmar

Figursydd brudklänning med långa ärmar

Långa ärmar på din brudklänning skapar en elegant inramning av hela din brudlook. De långa ärmarna hjälper dessutom till att framhäva formen på livstycket och passar perfekt till bröllopsklänningar i både sjöjungfrusnitt och prinsessmodell.
 

Figursydd LILLY brudklänning med långa ärmar

Bröllopsklänning med långa ärmar i 3D-spets

Den höga, runda halsen och de skira, långa spetsärmarna med 3D-blommor på denna 'Passions by LILLY'-bröllopsklänning skapar en sofistikerad och tidlös brudlook.

Lilly bröllopsklänning med långa ärmar i 3D-spets

Trend 3: Bröllopsklänningar med korta ärmar

Korta spetsärmar framhäver midjan

De korta spetsärmarna ser inte bara bedårande ut, de gör också din look luftig och lätt. Den korta ärmen betonar vidden över axlarna och skapar en kontrast mot midjan. Perfekt för att markera en timglasfigur!

Lilly bröllopsklänning med korta spetsärmar

Vingärmar i spets ger fri rörlighet

Vingärmar faller mjukt över dina axlar och ger dig bra rörlighet. De är perfekta för dig som bara vill täcka den övre delen av överarmen och skapa ett smickrande snitt över axlar och armar.

Lilly Brudklänning med vingärmar i mjuk spets

Få mer inspiration …

  1. 1
  2. 2
Alla priser är inkl. MOMS
keyboard_arrow_up