Hårsmycken

Smycka ditt hår

Uppgradera din håruppsättning med ett dekorativt smycke. Låt ett diadem, hårspänne eller vacker brosch ge frisyren det lilla extra.

  1. 1
Alla priser är inkl. MOMS

PERFEKT HÅR FÖR EN PERFEKT DAG
Håret är en viktig del i helheten för alla som ska stå brud. Men alternativen är lika vackra som de är oändliga. Här går vi igenom sju olika hår-accessoarer och vad du ska tänka på inför den stora dagen. ”Fascinators är hårband med en vågad och färgstark design”


HÅRKAMMEN

Hårkammar finns i mängder av olika utföranden – från strassbeklädda antika kammar med patina till blomstermönstrade kammar prydda med sötvattenspärlor. En brudkam passar väldigt bra med en elegant och mjuk håruppsättning. Det är också en accessoar som passar väldigt bra ihop med den ikoniska brudslöjan.

HÅRSPÄNNEN

Små eleganta accessoarer som gör mycket mer än att bara vara vackra – de håller också din håruppsättning på plats. De är ofta prydda med strass och om du ska ha en eller flera spännen beror på resten av klädseln, och på hur många du behöver för att hålla din håruppsättning på plats. Hårspännen är även en passande accessoar för dig som har kort hår.

CURLIES

Tillför en extra dimension! Dessa små hårspännen ”skruvas” in i håret och adderar blomster, pärlor eller strass till uppsättningen. Var noga med att din håruppsättning är färdig innan du sätter in dina curlies – för när de väl är på plats är det svårt att göra förändringar i uppsättningen.

TIARAN

Om du är ute efter en klassisk princess-look finns det inget som toppar en tiara. Tiaran är en av de mest ikoniska huvudbonaderna för en brud. Många väljer att spara sin tiara och låta den gå i arv till kommande generationer.

HÅRBAND

Prydda med blommor, fjädrar, pärlor eller strass – hårband är kanske den allra enklaste accessoaren att inkludera i din håruppsättning. Men inte desto mindre vacker. Hårband passar både korta och långa frisyrer och med olika placeringar kan du påverka din look. Placera hårbandet uppe på huvudet för en ungdomlig look eller framme i pannan för en mer sofistikerad känsla.

FRANSK SLÖJA

Dessa små och eleganta slöjor täcker bara knappt ditt ansikte och ger dig en sofistikerad look. De passar bra med en färgstark och vågad outfit.

Tips! Den franska slöjan kan också fästas i och pryda en hårknut i nacken. Kombinera med en hårkam uppe på huvudet för en exklusiv och elegant look.

FASCINATORS

Hårband med en klart mer vågad och färgstark design. Om du älskar den där vintage-känslan är det här något för dig. Stora blomster, fjädrar och strass pryder dessa accessoarer som för tankarna till tidigt 1900-tal.

 

Styling-Stars: Hårsmycken

För hårdekorationerna gäller samma regler som för smycken. Se till att de kompletterar klänningen och framhäver din personliga stil.

Matcha hårsmycken med smyckena så att det blir lagom tillsammans och rådfråga frisören om vilka hårdekorationer som passar bäst till din frisyr.

VISSTE DU, ATT …

...det finns också massor av tillbehör till kort hår?

Speciellt fascinators med blommor eller broderade ornament är vackert till den korta frisyr. Kort slöja är också ultra-chickt till kort bröllopshår.

keyboard_arrow_up