Brug af cookies på www.lilly.dk


1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af:

LILLY A/S
Bugattivej 2
7100 Vejle

Tel.: +45 7585 9955
Fax: +45 75857068

E-mail: info@lilly.dk
CVR: 29606668


2. Vad är en cookies och hur används de?

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator. Denna data skickas från en webbplats till din webbläsare och sparas där, på din hårddisk, så att webbplatsen kan känna igen din dator. Alla webbplatser kan skicka cookies till din webbläsare om dina inställningar i webbläsaren tillåter det. För att denna information inte ska missbrukas kan webbplatser bara läsa information från cookies sparade av dem själva och inte några cookies sparade av andra webbplatser. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter.


4. Vilka typer av cookies använder vi oss av och för vilka ändamål?

Vi använder cookies för statistik, onlinebutiken på www.lilly.dk (t.ex. kundvagnen) och för riktad marknadsföring.

Tredjepartscookies används också, som inkluderar:

Google  - Google följer den europeiska dataförordningen och är certifierad här »

Facebook - Facebooks följer den europeiska dataförordningen och är certifierad här » 

ÄndamålFörsta parts cookiesTredjeparts cookies
Teknisk funktionalitetJaNej
TrafikmätningJa

Ja

Annonceavräkning (frekvens, användermätning o.ligna.)NejNej
Beteendebaserad individuellt riktad annonseringJaNej

5. Första parts cookies på denna webbplats

JavaScript

NamnLivBeskrivning
gaTrackTransRaderas när du stänger webbläsarfönstretInnehåller ett sant / falskt värde som avgör om en e-handelstransaktion ska spåras till Google Analytics när kvittosidan laddas i kassan.
eDisableInpageModalCartRaderas när du stänger webbläsarfönstretInnehåller ett sant / falskt värde som avgör om ett modalt fönster ska visas varje gång ett objekt läggs till i kundvagnen.
eInpageModalCartIDRaderas när du stänger webbläsarfönstretInnehåller ett värde som avgör om ett modalt fönster har visats.

Dynamicweb

NavnLevetidBeskrivelse
VisitorID og VisitDate1 årAnvendes til trafikanalyse.
DW_Extranet30 dagarInloggningscookie som också kan komma ihåg ditt användarnamn och lösenord.
Dynamicweb.CookieOptInLevel14 dagarKom ihåg att du har accepterat vår användning av cookies på webbplatsen.

Session cookie

NamnLivBeskrivning
ASP.NET_SessionIdRaderas när du stänger webbläsarfönstretAnvänds för anonym trafikanalys.

6. Tredjeparts cookies

Google Analytics

NamnLivBeskrivning
_utma, _utmb, _utmc, _utmzUpp till 6 månaderAnvänds för anonym trafikanalys.
Integritetspolicy: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Search Inställningar

NamnLivdBeskrivning
PREF2 årAnvänds inte men är länkad till Google Analytics och är en standard cookie-uppsättning av google.com.

Integritetspolicy: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Onlinebooq

Vi använder en tredje parts tjänst för vårt online-bokningssystem som drivs av:

Onlinebooq ApS
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf: 23 96 69 68
CVR: DK38303473

Varför använder vi din personliga information när du bokar tid?

Vi använder din personliga information för att hantera din onlinebokning i vår LILLY-butik, när vi behöver behandla din bokning och skicka meddelanden till dig som bekräftelse på din bokning eller påminnelser om din bokning.

Vi använder också din information för att notera relevant information för din bokning, t.ex. oavsett om du har fått ett erbjudande, vilken klänning du kan pröva - vilka är relevanta för ditt nästa besök eller vår ytterligare kontakt.

Vilka typer av personlig information använder vi i vårt bokningssystem?

Vi använder följande kategorier av personlig information: Kontaktinformation som namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Dina svar på våra servicefrågor - t.ex. Festdatum? Hur många kommer in för att boka? Vilken storlek använder du ca. ? Eventuellt kontakthistorik / logg (skickade e-post och sms)

Vem har tillgång till din personliga information?

De anställda i den bokade LILLY-butik samt vår datahanterare i huvudadministrationen har tillgång till din bokning och därmed din personliga information i bokningssystemet.

Vilken juridisk rätt har vi att använda din personliga information?

Användning av din personliga information för tidsbokning är en förutsättning för att vi ska kunna ge dig rätt kundtjänst, t.ex. att ha reserverat en provrum för den bokade tiden.

Hur länge behåller vi din information?

Vi lagrar din information i bokningssystemet på obestämd tid.

Nyhetsmails från LILLY med MailChimp

NavnLevetidBeskrivelse
_AVESTA_ENVIRONMENTRaderas när du stänger webbläsarfönstretAnvänds när du registrerar dig på vår e-posttjänst.

Våra nyhedsbreve blir udsända och administrera av 3. del: Mailchimp, en plattform där styrningen är av The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA).

Mailchimps datapolitik: https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.229751196.1039870478.1526647974-1594145576.1522742305

När du tilmelder dig våra nyhedsbrevs service gemmes detta namn och din e-postadress, som du har oplyst ved tilmeldingen, samt vilka af våra nyhedsbreve der har din intresse. Vi användare udelukkende dessa information til at skicka dig nyhedsbreve och du kan till någon tid afmelde dig nyhedsbrevene vid at följa instruksen nederst i varje e-post.

I våra nyhedsmails informator vi om nyheder och erbjudanden hos LILLY, samt relevanta tips och ideer.

Du ska oplyse os om en giltig e-postadress för at tilmelde dig nyhedsbrevet. Ved at tilmelding [af nyhedsbrevet] erklærer du dig indforstået med at modtage vores nyhedsmails.

Du kan till någon tid slette din personliga information i vår nyhedsbrevs databas och klicka på 'Opdater min profil' nederst i varje nyhedsmail.

FACEBOOK - När du besöker våra Facebook-sidor

 

 

Ändamål
Vi och Facebook samlar in och behandlar personlig information när du besöker företagets Facebook-sidor. Syftet med behandlingen är att kunna marknadsföra oss själva till potentiella kunder, svara på frågor och liknande syften.

Följande danska Facebook-sidor hanteras av LILLY

https://www.facebook.com/LillyBrudochfest/

Vi följer den danska dataskyddsbyråns nuvarande riktlinjer för delat dataansvar och strävar efter att besökare på vår Facebook-sida får information om personuppgifter. För närvarande innebär detta bland annat att vi kontinuerligt försöker gå i dialog med Facebook om regleringen av det gemensamma datauppdraget och ansvarsfördelningen. Som nämnts nedan i denna policy har besökare på våra Facebook-sidor också möjlighet att utöva sina rättigheter, såsom rätten till tillgång, rätten till invändningar och rätten att radera.

Den rättsliga grunden för vår behandling av personuppgifter
Behandlingen av personuppgifter baseras på legitima intressen baserat på en intresseavvägning. Information där samtycke krävs behandlas inte.

Kategorier av personuppgifter och deras källa
Kontaktinformation samlas vanligtvis i form av ett namn. Om vi ​​får känslig information / särskilda kategorier av information kommer dessa att raderas så snart de kommer till vår kunskap.

Mottagare av personlig information
Den personliga informationen som lämnas kommer inte att vidarebefordras utanför företaget.

Lagring av personlig information
Eftersom den personliga informationen på Facebook-sidorna tillhandahålls av personen själv på vår offentligt tillgängliga sida kommer informationen i princip att finnas kvar på sidan så länge den finns. Som utgivare av informationen kan du alltid motsätta dig intressebalansen för att radera eventuella meddelanden.

Automatiska beslut och profilering
Vi antar att Facebook fattar automatiska beslut och profilering från den del av den personliga information som Facebook ansvarar för. Vi använder inte automatiska beslut och profilering.
Notera! Om du inte vill att din information ska behandlas, vänligen besök inte våra Facebook-sidor, eftersom det för närvarande inte är möjligt för oss att ändra Facebooks datainsamlingsinställningar.
Vi rekommenderar att du bifogar inlägg på dina Facebook-sidor (du bifogar inlägg genom att klicka på de små prickarna i ett inläggs högra hörn)

Eftersom EG-domstolen har beslutat att företag med en Facebook-sida är dataansvariga tillsammans med Facebook ber vi dig att läsa avsnittet "När du besöker våra Facebook-sidor" i vår policy för personuppgifter: klicka här

Vi har för närvarande inget inflytande på den del av den personliga information som samlas in som Facebook behandlar. Innan vi får möjlighet till detta är besök på vår Facebook-sida därför föremål för viss osäkerhet för behandlingen av personuppgifter.

 

Online shopping på www.lilly.nu

Varför använder vi din personliga information?

Vi använder din personliga information för att hantera ditt online-köp på lilly.nu när vi behandlar dina beställningar och returnerar via våra onlinetjänster och skickar meddelanden om leveransstatus eller eventuella leveransproblem med dina varor. Vi använder din personliga information för att hantera dina betalningar. Vi använder också din information för att hantera produktklagomål och produktgarantier. Din personliga information används för att identifiera dig och för att verifiera din adress till externa partners.

Vilka typer av personlig information använder vi?

Vi använder följande kategorier av personlig information:

  • Kontaktinformation som namn, adress, e-postadress och telefonnummer
  • Betalningsinformation och betalningshistorik
  • Beställningsinformation
  • Leverans av din beställning

Om du har registrerat dig i lilly.nu:s webbshop använder vi också din personliga information, som du till exempel har gett oss:

  • Identifiering av ditt konto / beställning med Lilly
  • Eventuellt. köphistorik

Vem har tillgång till din personliga information?

Din personliga information, som vidarebefordras till tredje part, används endast för att erbjuda dig ovanstående tjänster, så att företag kan få din adress bekräftad, så att vi kan skicka din orderbekräftelse och att lager och distributörer kan leverera din beställning. Betaltjänstleverantörer för din betalning. Observera att många av dessa mottagande företag har en oberoende rätt eller skyldighet att behandla dina personuppgifter.

Vilken juridisk rätt har vi att använda din personliga information?

Användningen av din personliga information är en förutsättning för Lilly att ge dig rätt kundtjänst, administration och leverans av dina produkter.

Hur länge behåller vi din information?

Vi lagrar din information så länge du är en aktiv kund och så länge vi är skyldiga att lagra dina uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

Betalning på www.lilly.nu

Vi använder tredjepartsservice för att hantera betalningar på www.lilly.nu:

DIBS Payment Services A / S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 Köpenhamn S
Telefon: 70 20 30 77


7. Användning av personlig information

Personlig information ges aldrig till tredje part, såvida du inte uttryckligen samtycker till detta, och vi samlar aldrig in personlig information utan att du har gett oss denna information via formulär på webbplatsen.

Kontakt angående personlig information
Om du vill ha tillgång till den information som registreras om dig på LILLY A/S måste du kontakta info@lilly.nu eller telefon +45-7585 9955. Om felaktiga uppgifter har registrerats, eller om du har andra invändningar, kan du kontakta samma ställe. Du har möjlighet att få insikt i vilken information som har registrerats om dig och du kan invända mot en registrering i enlighet med reglerna i personuppgiftslagen.

Skydd av personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen måste din personliga information lagras säkert och konfidentiellt. Vi lagrar din personliga information på datorer med begränsad åtkomst, som finns i kontrollerade anläggningar. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföring via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk att andra på ett oberättigat sätt tvingar åtkomst till information när data skickas och lagras elektroniskt. Du tillhandahåller alltså din personliga information på egen risk.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personuppgifter. Om vi ​​gör det kommer vi naturligtvis att korrigera datumet för "senast uppdaterad" längst ner på sidan. I händelse av betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den mån personuppgifter om dig behandlas har du rätt enligt personuppgiftslagen att få information om vilka personuppgifter som kan tillskrivas dig. Om det visar sig att den information eller data som behandlas om dig är felaktig eller vilseledande har du rätt att kräva att den korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan när som helst invända mot information om att du behandlas. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och data som rör dig. 

Sidst opdateret 01. September 2020

keyboard_arrow_up