LILLY Brudmode 2023

Ett firande av kärlek!

I väntan på magiska bröllop med familj och vänner har LILLY lanserat ett fyrverkeri med utsökta brudklänningskollektioner för 2023.

Fokus ligger på överdådig design med intrikata detaljer, men också på ett rent och minimalistiskt utseende. Den feminina designen förstärker de feminina kurvorna med figurnära silhuetter och voluminösa kjolar.

Subtila utsmyckningar, 3D-effekter, transparenta delar och utskärningar ger extravaganta nya looks. Tung satin accentuerar den puristiska linjen. Uttrycksfull spets, gnistrande tyll och georgette fokuserar på den lekfulla bröllopslooken. Natur- och blomdekorerad spets med gnistrande blomapplikationer är extra romantiskt och ger löften om en magisk upplevelse. Dessutom dyker Carmen-ringningen och den fyrkantiga urringningen upp igen tillsammans med subtilt puffade ärmar.

Dessutom kommer du att se djupa V-ringningar, läckra axelband och illusionsärmar i olika längder. LILLYs brudkollektioner för 2023 lovar varje brud att hitta rätt bröllopsklänning: oavsett om det är ett kyrkligt bröllop, ett informellt trädgårdsbröllop eller ett borgerligt bröllop.

Favoritmaterialen satin, glittertyll och georgette ger svepande vidder i kjolarna. Uttrycksfulla spets- och blomapplikationer pryder topparna och framhäver brudens naturliga skönhet. Förutom krämtoner kommer delikat rouge och krämiga vintagetoner att smickra brudens hudton och sätta en mjuk och romantisk ton för bröllopet.

De feminina bröllopsklänningarna kan stylas på olika sätt beroende på typ av bröllop: pompöst och glamoröst eller mer informellt och enkelt – allt utifrån vad som passar omständigheterna.

PS: Och eftersom alla brudar är olika, erbjuder LILLY alla klänningar i storlekarna 34 till 54.

LILLY Brud Kollektioner


LILLY

En rad unika bröllopskreationer i kräm och rouge presenterade i en perfekt balans mellan romantik och modern elegans. Fokus ligger på lätta, luftiga bröllopsstilar med feminin A-linje, maxikjol eller rak kjol. Favoritmaterial denna säsong är uttrycksfull spets, delikat tyll, glittertyll och mjuk georgette.

Click & Download


Passions by LILLY 

De blommiga klänningarna i svepande balklänningskjolar är gjorda för en magnifik entré. I kräm och rouge framhäver de magnifika designerna sin speciella stil genom tyll i lager, glittertyll och spets med slående 3D-effekter. Fina skimrande paljetter och pärlor säkerställer rätt mängd glamour och delikat skimmer.

Click & Download


purewhite by LILLY

Less. Is. More.

Dessa eleganta enkla bröllopsklänningar med subtila detaljer framstår som rena och oskyldiga tack vare deras enkla snitt. Skimrande krämsatin förstärker den puristiska karaktären hos de breda svängande A-klänningarna. Höga midjor i kombination med snygga urringningar, urringningar eller djupa v-ringningar skapar en sofistikerad kontrast.

Click & Download


‘DIAMONDS by LILLY’

Den här säsongen presenterar iögonfallande statement-looks med sexappeal som förvandlar brudar till filmstjärnor. Oavsett om det är figurnära silhuetter med vågade minikjolar eller mellanlånga Hollywood-glamourklänningar, är de kortare bröllopsklänningarna idealiska följeslagare för det mer otraditionella bröllopet.

Click & Download

LILLY – Nyckelord för 2023

Halsringningar: Runda, Fyrkantiga, Off-shoulder, Halterneck, V-ringad, Djup v-ringad, Hög hals, illusioner och spaghettiband

Silhuetter: Balklänning, A-linje, Rak och Figursmickrande

Material: Spets, Satin, Tyll, Georgette, 3D-spets, Glitter och glans

Färger: Light Ivory, Vintage Ivory och ’Soft & Blush’, Glitter

 

keyboard_arrow_up