LILLY Brudklänningar

Love is in the air

Sensuella brudklänningar för den moderna bruden

I den nya kollektionen möts romantik och street fashion i en rad härliga bröllopsklänningar. Förföriska detaljer framhäver en feminin siluett – men utgår alltid från faktumet att det här är er stora dag.

Lätta siluetter och ett spännande möte mellan spets, djupa ringningar och semitransparenta detaljer skapar brudkreationer med luft och grace.

Trend

Långa semitransparenta ärmar och djupa V-skärningar

Våra favorittextilier tyll och georgette skapar en lätt och luftig nederdel. Särskilt fokus ligger på tyllkjolar med glimrande glitter, medan uttrycksfull spets och broderade blomstermönster smyger sig in i de eleganta topparna och ned för de större kjolarna.

Brudekjole med blonde overdel og let nederdel

Trend

Brudklänningar i crème och blush

Den vita brudklänningen blir nu utmanad av mjuka crème-färger och nyanser av blush och rouge. Semitransparenta detaljer låter huden anas genom tyll och spets, och skapar ytterligare kontrast till det klassiska vita.

MÅSTEN FÖR BRUDEN

Brudmode på ny nivå med en rockig biker-jacka.

Kombinera den klassiskt romantiska brudklänningen med en biker-jacka och skapa en street look med rockig edge.

Genomskinliga detaljer och vacker spets

En av de hetaste brudtrenderna är semitransparenta överdelar. Transparensen skapar ett lätt och skönt uttryck, och sätter extra fokus på de romantiska motiven i spets. 

Tips! Undertoppar designade speciellt till transparenta överdelar

Om drömklänningen känns för transparent så finns det en vacker lösning. Kombinera brudklänningen med en undertopp i crème eller nude – särskilt designade för de djupa skärningarna och tunna axelbanden.

För alla storlekar

Alla nya brudklänningar finns från storlek 34 till 54.

Enkel cremefarvet satin brudekjole

keyboard_arrow_up