LILLY i Stockholm

Är det dags att gifta sig? 

Besök vår fantastiska butik på Birger Jarlsgatan 40 mitt i centrala Stockholm. Butiken är inrättad i en otroligt vacker miljö och här känner du dig alltid välkommen. Här får du Stockholms största utbud av brudklänningar och en fantastisk service av oss. Du bemöts alltid av ett glatt gäng som vill hjälpa dig inför din stora dag. Vi har även festklänningar , näbb kläder, dopklänningar samt massor av tillbehör.

Välkommen!

Öppettider :

MåndagKl. 12 - 18
TisdagKl. 12 - 18
OnsdagStängd
TorsdagKl. 12 - 18 
FredagKl. 12 - 18
LördagKl. 10 - 17
SöndagStängd

 

Skräddare

Vi samarbetar med Silkestråden Skrädderi och Kemtvätt, som ligger ca. 20 meter från oss.

Silkestråden Skrädderi & Kemtvätt
Eriksberggatan 4
114 30 Stockholm

Kollektioner i butikken

Brudmode och accessoarer
Fest- & ballklänningar
Näbb kläder: flickar och pojker
Dop- och babyklänningar
Gravidbrudmode / Mammaklänningar

Shoppa Online / Hämta i Butik

Lägg i din varukorg på www.lilly.nu & välj leveransmetod "Hämta i butik" och betala för din order online. Vi meddelar dig via e-mail när din beställning finns att hämta i butiken. Boka en POSTORDER-tid "Avhämtning av postorderpaket" eller "Avhämtning av postorderpaket - inkl. provning" , om du vill prova ditt köp i butiken

Butiksägare Bettina Brændgaard

"Vi vill att man i lugn och ro ska kunna komma hit och få svar på alla de frågor man kan ha inför sin stora dag. Därför lägger vi också undan en timme till alla de kunder som bokar tid hos oss på nätet. Det måste få ta tid att prova klänningar, skor och accessoarer – många har ju aldrig provat en brudklänning tidigare"

Butiksägare Bettina Brændgaard

VÅR HANTERING AV COVID-19 VIRUS

Under denna tiden är det viktigt att vi tar hand om varandra och tar våra försiktighetsåtgärder.

Om du har bokat en tid i din LILLY-butik, är vi redo med ny-tvättade händer och handsprit, så att alla kan känna sig trygga. Vi har vidtagit våra försiktighetsåtgärder och under den kommande tiden kommer vi att vägleda utan fysisk kontakt.

Det är viktigt för oss att båda du och vår säljare känner sig trygga.

Därför vill vi be alla kunder, som har bokat tid, att ta med max. två gäster, varav 1 gäst kan hjälpa med av- och påklädsel i omklädningsrummet. Till exempel samma person som också ska hjälpa på den stora dagen.

Många kärleksfulla hälsningar
LILLY

P.S.: Vi är också alltid öppna på www.lilly.nu och erbjuder naturligtvisen 14 dagars full returrätt.

Teamet hos oss på LILLY kan läsa av en besökande brud, lyssna och använda sina kunskaper om snitt, stilar och inte minst använda sin kreativitet på ett unikt sätt.  LILLYs brudsexperter brinner för sitt arbete och ser det som en livsstil att hitta den perfekta och vackra lösningen för alla besökande brudar, som kommer in genom butikens portar. Deras sprudlande kreativitet, glädje och inte minst deras förmåga att känna empati, gör atmosfären i butiken på Birger Jarls gatan minst sagt ovanlig.

Få en gratis bröllopsexpert »

Hos Lilly kan du boka din egen tid med proffsen. Så får du personlig experthjälp till din stora dag

Tänk dig att kunna boka tid med riktiga bröllopsproffs – och i lugn och ro få prova dig igenom Stockholms största utbud av bröllopsklänningar och accessoarer. I LILLYs butik i centrala Stockholm kan du göra just det.

Ett bröllop är ett stort projekt, och alternativen är nästan oändliga. De flesta har ju dessutom, av förklarliga skäl, ganska begränsad erfarenhet av att gifta sig. För att underlätta för alla blivande brudar har LILLY gjort det möjligt att boka rådgivning i sin butik på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

keyboard_arrow_up