LILLY i Stockholm

Är det dags att gifta sig? 

Besök vår fantastiska butik på Birger Jarlsgatan 40 mitt i centrala Stockholm. Butiken är inrättad i en otroligt vacker miljö och här känner du dig alltid välkommen. Här får du Stockholms största utbud av brudklänningar och en fantastisk service av oss. Du bemöts alltid av ett glatt gäng som vill hjälpa dig inför din stora dag. Vi har även festklänningar , näbb kläder, dopklänningar samt massor av tillbehör.

Välkommen!

Öppettider :

Söndag - OnsdagStängd
Torsdag - FredagKl. 12 - 18
LördagKl. 10 - 17

 

Serviceavgift: Upplev vår brudkollektion med förtroende

Vi har beslutat att införa en symbolisk serviceavgift på 250 SEK vid Provning av brudklänning. Denna avgift kommer att deduceras från det totala beloppet vid köp av varor för över 500 SEK. Vi inför denna avgift för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen när de besöker vår brudbutik och för att säkerställa att vår tid och expertis respekteras. Tack för din förståelse och vi ser fram emot att hjälpa dig hitta din drömklänning!

Skräddare

Vi samarbetar med Silkestråden Skrädderi och Kemtvätt, som ligger ca. 20 meter från oss.

Silkestråden Skrädderi & Kemtvätt
Eriksberggatan 4
114 30 Stockholm

Butiksägare Bettina Brændgaard

"Vi vill att man i lugn och ro ska kunna komma hit och få svar på alla de frågor man kan ha inför sin stora dag. Därför lägger vi också undan en timme till alla de kunder som bokar tid hos oss på nätet. Det måste få ta tid att prova klänningar, skor och accessoarer – många har ju aldrig provat en brudklänning tidigare"

Butiksägare Bettina Brændgaard

Få en gratis bröllopsexpert »

Hos Lilly kan du boka din egen tid med proffsen. Så får du personlig experthjälp till din stora dag

Tänk dig att kunna boka tid med riktiga bröllopsproffs – och i lugn och ro få prova dig igenom Stockholms största utbud av bröllopsklänningar och accessoarer. I LILLYs butik i centrala Stockholm kan du göra just det.

Ett bröllop är ett stort projekt, och alternativen är nästan oändliga. De flesta har ju dessutom, av förklarliga skäl, ganska begränsad erfarenhet av att gifta sig. För att underlätta för alla blivande brudar har LILLY gjort det möjligt att boka rådgivning i sin butik på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Teamet hos oss på LILLY kan läsa av en besökande brud, lyssna och använda sina kunskaper om snitt, stilar och inte minst använda sin kreativitet på ett unikt sätt.  LILLYs brudsexperter brinner för sitt arbete och ser det som en livsstil att hitta den perfekta och vackra lösningen för alla besökande brudar, som kommer in genom butikens portar. Deras sprudlande kreativitet, glädje och inte minst deras förmåga att känna empati, gör atmosfären i butiken på Birger Jarls gatan minst sagt ovanlig.

keyboard_arrow_up