Curvy Brides – bröllopsklänningar i XL

Det är varje bruds stora önskan att vara så vacker hon bara kan vara på sin stora dag – oavsett storlek på klänningen. Här är de bästa tipsen för dig med kurvig figur!

Ofta blir ens egna komplex och andras åsikter ett hinder när man letar efter drömklänningen. En klänningsprövning ska alltid vara rolig och lustfylld – och ta fram det bästa i alla framtida brudar.

Klänningsstorleken är bara ett nummer på varumärket. Det som är avgörande är hur du visar din figur bäst!

LILLY Chefdesigner Eva-Dorthe Smith

Kom in på rådgivning!

När du letar efter din drömklänning är kompetent och ärlig rådgivning A och O.

I vår LILLY-butik i Stockholm kommer du att uppleva en härlig atmosfär. Tillsammans med din personliga LILLY-stylist sätter ni ihop en individuell samling bröllopsklänningar, som du kan prova. Olika skärningar, tyger och snitt – här får du chansen att prova allt och därmed komma närmare ditt mål: drömbröllopet.

Hos LILLY har vi ett stort utbud av storlekar i butiken. Och om din drömklänning inte finns i rätt storlek kan du få den speciellt uppsydd upp till storlek 52/54 – utan extra kostnad och på bara 16 veckor *.

Du kan boka tid i din LILLY-butik via telefon: (08) 30 26 03 och via vårt online-bokningssystem här »

*Gäller inte rabatterade klänningar

Rätt passform och matchande tyg!

 

Det är ingen hemlighet att den berömda A-linjen klär figuren otroligt bra. A-linjen markerar midjan och döljer problemområden som mage, ben och rumpa.

Ett annat tips är draperingar i midjan, i tyger som satin och organza. De hjälper till att göra silhuetten smalare och definiera figuren. Remmar eller lätta ärmar i till exempel spetstyg hjälper också till att göra dina armar ännu vackrare. Till sist; Spets som "växer" uppifrån och ner till en A-formad kjol gör övergången mer elegant och markerar midjan.

En annan form som är otroligt vacker, speciellt om du har en rundare överkropp, så kallad äppelform, är den vackra Empire-linjen. Den markerar bröstet och midjan snyggt samtidigt som den täcker magsektionen.

Empire-klänningarna har vanligtvis en figursydd grund i satin- eller satinstretch, som markerar midjan både i fram och i bak. Ett blommigt tyg möts sedan i en drapering strax under bystfronten.

Framhäv ditt utseende (och temperament) med dina ytterkläder

Om vädret inte är på er sida, eller om ni gifter er på hösten, vintern eller vårmånaderna, är ytterkläder en oumbärlig del av din styling. Använd dem för att framhäva ditt utseende och din personlighet.

Fin stickad cardigan »

Klassisk och enkel kofta i mjukt stickad stil – med stretch och knappar i vacker pärlemor.

Bikerjacka med attityd »

Den här coola jackan i stretchdenim adderar attityd till den klassiska bröllopsklänningen.

Elegant satängbolero »

Elegant och klassisk satinbolero med en liten ståkrage och trefjärdedelsärmar.

En smalare look med accessoarer!

I en bröllopsklännings-styling är det tillåtet att använda små trick för att skapa det perfekta resultatet. Med rätt accessoarer kan du dölja problemområden och lyfta fram dina bästa sidor.

 

Bältet är pricken över i:et »

De senaste säsongerna har brudbälten blivit en integrerad del av bröllopsstylingen. Oavsett om det är i form av ett delikat broderi, i vackra kulörer eller enkelt och tidlöst – brudbältet är ett tillbehör som gör midjan smalare och figuren ännu vackrare.

Spetstoppar är stilfulla »

Om du har valt bröllopsklänning utan axelband, men vill täcka dina armar eller rygg, är filigran-spets det perfekta valet. Remmar med spets, illusionsskärningar och vackra ryggar kommer garanterat att dra blickarna till sig.

De rätta skorna för bröllopet »

Perfekt utvalda bröllopskor kan skapa mirakel. De högs klackarna ger inte bara en fin hållning, utan också en smalare och mer graciös silhuett.

Välj skor som passar dig!

Om du har bredare ben, välj skor utan ankelrem. De markerar nämligen vaderna och får dem att se bredare ut. Du kan också välja snygga pumps eller klackskor med öppen tå.

Kom in på rådgivning!

När du letar efter din drömklänning är kompetent och ärlig rådgivning A och O.

I LILLY-butiken i Stockholm kommer du att uppleva en härlig atmosfär. Tillsammans med din personliga LILLY-stylist sätter ni ihop en individuell samling bröllopsklänningar, som du kan prova. Olika skärningar, tyger och snitt – här får du chansen att prova allt och därmed komma närmare ditt mål: drömbröllopet.

Du kan boka tid i din LILLY-butik via telefon: (08) 30 26 03 och via vårt online-bokningssystem

keyboard_arrow_up