Hitta din drömklänning

Den Ultimata Guiden för Sommarbruden

6 bästa tipsen för sommarbruden

Sommaren är högsäsong för bröllop, och det finns inget mer magiskt än att fira kärleken under den varma solen och den klarblå himlen. Men en viktig del av bröllopsdagen är att hitta den perfekta brudlooken. Här guidar vi dig igenom hur du väljer den idealiska brudlooken för ditt sommarbröllop, så att du kan känna dig både vacker och strålande på DIN stora dag.

Spana in dem här!

flowy weddingdress perfect for summer weddings with cap sleeves

flowy weddingdress perfect for summer weddings

flowy weddingdress perfect for summer weddings with lace shoulder straps

#1
Val av Tyg och Material för Sommarbrudklänningen

När du väljer en klänning för ett sommarbröllop är tyget avgörande. Lätta material som tyll, chiffong eller skir georgette är perfekta för sommarbröllopet. Lägg till en touch av glittrande paljetter eller glitter som kan reflektera solens strålar.

#2
Välj Rätt Typ av Brudklänning för Ditt Sommarbröllop

En sommarbrudklänning ska inte bara vara vacker utan också passa årstiden. Överväg därför en somrig brudklänning med tunna axelband eller till och med axelbandslös, tillsammans med en luftig, skir silhuett.

Tulle weddingdress with sublte rosy underlayerings and floral glitter

Summer weddingdress with nuances of dark creamy lace and tulle

flowy tulle bridalgown in rose nuances - perfect for summer garden weddings

#3
Romantiska Nuancer

Även om vitt är den traditionella färgen kan mjuka krämiga nyanser eller till och med pastellfärger vara fantastiska val för ditt sommarbröllop. Sommarens färgprakt ger rikliga möjligheter att vara en 'vit' brud i flera nyanser.

Lilly Biker Stretch Bridal Jacket

#4
Brudstyling för Det Svenska Sommarvädret!

Om det skulle bli regn eller om sommartemperaturen inte riktigt är som förväntad – misströsta inte. Använd det istället! Med ytterkläder kan du ytterligare betona din personliga look, till exempel med en modern brudjacka, en vintage stickad sjal eller en klassisk stola.

Lilly Biker Stretch Bridal Jacket

summer garden wedding bridal shoes

Perfect hair accessoires for your summer wedding

#5
Customize med Accessoarer

Ditt val av tillbehör kan verkligen komplettera din sommarbrudlook. Överväg lätta och enkla smycken och välj hårsmycken som passar en somrig brudfrisyr, till exempel en löst uppsatt knut med blommor eller romantiskt vågigt hår med hårkrans. TIPS: Glöm inte att matcha färgerna i din styling – från hårsmycken till skor.

Bridal handbags clutches and purses for wedding

#6
Lite Praktiskt

Kom ihåg att tänka på praktiska detaljer, som att ha med ett par sneakers eller ballerinas att byta till på kvällen. Och en liten brudväska för exempelvis läppglans, näsduk, solkräm och diverse är oumbärlig.

love-heart-arrow

Att hitta den perfekta brudlooken för ditt sommarbröllop handlar om att hitta balansen mellan stil och komfort. Samtidigt ska detaljerna spegla din personlighet och skapa en look som är lika oförglömlig som din stora dag.

Ha så roligt & lycka till med ditt bröllop!

LILLY

Sista tips: Teknik-detoxa innan ditt bröllop

För de allra flesta är mobilen ständigt närvarande, från det att du slår upp ögonen tills att du sluter dem igen på kvällen. Det plingar, ringer och flödet av meddelanden är konstant.

Gör upp en plan i förväg för din bröllopsdag: hur eller ens om du vill ha mobilen med dig på din stora dag. Låt ditt sinne vara närvarande på ditt bröllop istället för att se det genom en skärm. Ta en paus från tekniken och njut fullt ut av din speciella dag och allt som händer runt omkring dig.

 

keyboard_arrow_up