TREND

Så här stylar du dig för bohême-looken

Den charmerande boho-stilen är hetaste trenden inom bröllopsmodet just nu och strålar av okomplicerad elegans. Stilen är idealisk för dig som vill gifta dig verkligt romantiskt, men som samtidigt också vill ha en litet tidlös och avslappnad stil.

Brud-styling i naturligt chic stil med ett inslag av hippie-känsla.

Brudklänningar i full spets med kjol i mjuka, svävande material och överdelar med subtil transparens, förtrollande urskärningar och djupa ringningar. Romantiska ärmar och svängande volanger ger de flower-power-inspirerade brudklänningarna extra karaktär. Förstärk med en fin blomsterkrans i håret eller fina snittblommor - och vips - så har du trollat fram det naturliga boho-drömutseendet.

Boho-brud i spets och volanger

Är romantik med litet sexiness din stil? Då är den här ultralätta, långa brudklänningen som gjord för dig. Den mjukt fallande nederdelen och överdelens V-ringning tolkar flower-power-trenden perfekt.

Volang detaljer pryder klänningens dekolletage och nederdel. Idealisk klänning för sommarbröllop eller ett bröllop på stranden.

Asymmetriska nederdelar: kort fram, lång bak

Statement-brudklänningar, som fascinerar med asymmetriska längder och fina, broderade vintage-kanter. Här blir dina brudskor en viktig del av din styling - och du kan ändra ditt utseende fullständigt med ett par platta sandaler med spets, cool satäng sneakers eller eleganta högklackade skor med ankelbandet.  

Massor av ”schvung”

Flowerpower-brudklänningarna har massor av vidd och markerad midja. Din figur understryks av en åtsittande överdel med ärmar, medan grafiska spetsmönster framhäver din silhuett.


SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alla priser är inkl. MOMS

Vad du än bestämmer dig för:

Boho-trenden är som gjord för de förälskades bröllop - samtidigt tidlös, raffinerad och romantisk! 

keyboard_arrow_up