LILLY Brudmode 2019

Det nya LILLY-brudmodet 2019 är spektakulärt!
Svävande, lätta kreationer begeistrar med feminina siluetter och spännande detaljer. Trenden är höga halsskärningar med skira spetstransparenser över dekolletaget i kombination med djupa – både förföriska och ärbara – ryggar som visar hud. Spännande ärmar och höga midjor ingår i den nya trenden för 2019 som ger de kommande brudarna glamour och modern vintage-estetik.LILLY Brudekjole kollektioner 2019

LILLY

Den mångfasetterade LILLY-kollektionen förtrollar med sina feminina siluetter och spektakulära, svävande brudklänningar med konstnärlig spets och transparens.

purewhite by LILLY

Kollektionen Purewhite 2019 utstrålar den perfekta clean chic-looken. Eleganta brudklänningar med rena linjer i material med mjukt fall och diskreta detaljer i blickfånget.

Passions by LILLY 

Här vilar fokus på temperamentsfulla brudklänningar som förenar boho-modet – årets stora must have-trend – med bröllopets glamour. Klänningarna har skapats med uttrycksfulla spetsar som tar boho-stilen till nya höjder.

‘DIAMONDS by LILLY’

Korta brudklänningar i midilängd eller det nya trendiga kort/lång-modet passar perfekt för trädgårdsbröllopet eller bröllop i fjärran länder.