Kort eller lång klänning – hur gifter du dig?

Det är ofta ett av de första besluten du måste ta i jakten på din drömklänning. Lång eller kort? Så här ska du tänka!

Mer...


Accessoarer – do’s and dont’s

När du har hittat din drömklänning är det dags att hitta rätt accessoarer. Vi hjälper dig med vad du bör och inte bör göra.

Mer...

Missa inte årets trend: Tatueringmönster

Diskreta tatueringsmönster är årets kanske hetaste trend för bröllopsklänningar.

Mer...


LILLY Brudemode 2017 - LOOKBOOK

2017 förmedlar LILLYs kollektioner en aura av frihet. Våra klänningar är skapade med inspiration av blå himmel, vita små moln och solnedgångar i pastell. Tyll, spets och organdi är de vackra tygerna som gör inspirationen till verklighet.

Mer...


purewhite by LILLY 2017

Rena linjer, elegant och klassiskt – välkommen till Pure White by LILLY 2017. Det här är kollektionen för dig som letar efter en klassiskt vacker bröllopsklänning, utsökta snitt och perfekta silhuetter, i såväl feminina sjöjungfruformer som vackra a-linjer.

Mer...


PASSIONS by LILLY 2017

Mixa och matcha-trenden når nya höjder med "Passions by LILLY". Kollektionen 2017 innehåller eleganta slipklänningar i pudriga nyanser av satäng – till exempel blått, grått, persika, choklad och karamell.

Mer...


DIAMONDS by LILLY 2017

Diamonds by LILLY är en stilsäker och trendig kollektion inspirerad av 50-talet. Här hittar du lite kortare klänningar perfekta för mer avslappnade bröllop – både på stranden och i stadshuset.

Mer...


Kollektionen LILLY 2017

Den utsökta designen i LILLYs senaste kollektion är inspirerad av blå himmel och små, vita moln. Klänningarna överraskar med oemotståndlig tyll, spets och organdi, och finns såväl i vacker och klassisk a-linje som i sjöjungfruns figurnära passform. Blomstermönster kring dekolletage, djupa ryggar och skira ärmar skapar en tatueringseffekt och förhöjer helheten.

Mer...