LILLY i Stockholm

Är det dags att gifta sig? 

Besök vår fantastiska butik på Birger Jarlsgatan 40 mitt i centrala Stockholm. Butiken är inrättad i en otroligt vacker miljö och här känner du dig alltid välkommen. Här får du Stockholms största utbud av brudklänningar och en fantastisk service av oss. Du bemöts alltid av ett glatt gäng som vill hjälpa dig inför din stora dag. Vi har även festklänningar , näbb kläder, dopklänningar samt massor av tillbehör.

Välkommen!

Åbningstider

MåndagStängd
TisdagStängd
OnsdagStängd
TorsdagKl. 12 - 18
FredagKl. 12 - 18
LørdagKl. 10 - 17

 

Kollektioner i butikken

Brudmode och accessoarer
Fest- & ballklänningar
Näbb kläder: flickar och pojker
Dop- och babyklänningar
Gravidbrudmode / Mammaklänningar

Skräddare

Vi samarbetar med Silkestråden Skrädderi och Kemtvätt, som ligger ca. 20 meter från oss.

Silkestråden Skrädderi & Kemtvätt
Eriksberggatan 4
114 30 Stockholm

VÅR HANTERING AV COVID-19 VIRUS

Under denna tiden är det viktigt att vi tar hand om varandra och tar våra försiktighetsåtgärder.

Om du har bokat en tid i din LILLY-butik, är vi redo med ny-tvättade händer och handsprit, så att alla kan känna sig trygga. Vi har vidtagit våra försiktighetsåtgärder och under den kommande tiden kommer vi att vägleda utan fysisk kontakt.

Det är viktigt för oss att båda du och vår säljare känner sig trygga.

Därför vill vi be alla kunder, som har bokat tid, att ta med max. två gäster, varav 1 gäst kan hjälpa med av- och påklädsel i omklädningsrummet. Till exempel samma person som också ska hjälpa på den stora dagen.

Många kärleksfulla hälsningar

LILLY

P.S.: Vi är också alltid öppna på www.lilly.nu och erbjuder gratis frakt vid inköp för mer än kr. 500,- (och naturligtvisen 14 dagars full returrätt)

Teamet hos oss på LILLY kan läsa av en besökande brud, lyssna och använda sina kunskaper om snitt, stilar och inte minst använda sin kreativitet på ett unikt sätt.  LILLYs brudsexperter brinner för sitt arbete och ser det som en livsstil att hitta den perfekta och vackra lösningen för alla besökande brudar, som kommer in genom butikens portar. Deras sprudlande kreativitet, glädje och inte minst deras förmåga att känna empati, gör atmosfären i butiken på Birger Jarls gatan minst sagt ovanlig.

keyboard_arrow_up