TREND

L i g h t   a s   a i r

Lätta som en bris. Spännande. Iögonfallande.

Skira, bekväma bröllopsklänningar inspirerade av feminina silhuetter med vågade detaljer. Lätta tyger som samlas i svängande kjolar med dolda fickor. Glamorösa nyheter i form av ett nytt material med en mjuk och glänsande metalltråd.

Elegant V-Ringning och romantisk spets»

Det djupa V-snittet betonar bysten och klänningens mittparti markerar midjan på ett utsökt sätt. All spets, och nederdelens många lager av tyll och semidold spets, framhävs diskret tack vare klänningens foder i vintage-färgad satin.

Elegant Sabrinadekolletage och romantisk spets »

Den perfekta blandningen – spets på vackert hudfärgat foder och en luftig kjol i lätta tyllskikt. De sydda spetsbroderierna återkommer på såväl under- som överdelen i denna fantastiska kreation.

Betagande bröllopsklänning med svävande överdel »

Det här är en bröllopsklänning för den äventyrlige. Den delikata spetsen med tredimensionella bladmönster ser ut att sväva på ett lager av hudfärgad tyll – och hjälper till att framhäva klänningens lätthet. De dolda fickorna är en fin detalj.

En sofistikerad prinsess-look »

Den här klänningen kombinerar en klassisk prinsess-look med en touch av sofistikerad sexighet! Den grafiska spetsen täcker vackert klänningens överdel och accentuerar brudens bara axlar.

Drömklänning i antik stil »

En förtrollande bröllopsklänning med grandios kjol och en rygg klädd med vackra vinrankor i spets. Under spetsen skymtar satin-tyget i en vintagegräddfärgad kulör, och ger kreationen en vacker antik nyans.

Svävande lätt bröllopsklänning i mjuk georgette »

En ultrafeminin bröllopsklänning – med en underbar kjol i mjuk georgette och semitransparent spetsöverdel med bedårande lockärmar.


SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alla priser är inkl. MOMS
keyboard_arrow_up